Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γραφείο Δήμου: +302286360400

Σύστημα Αυτόνομης Πρόσβασης Στην Θάλασσα SEATRAC

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Δήμος Ιητών, αποδέχθηκε πρόσφατα την δωρεά ενός συστήματος αυτόνομης πρόσβασης στην θάλασσα SEATRAC.
Το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης στην θάλασσα SEATRAC, αποτελεί δωρεά της Ομάδα Αιγαίου και της εταιρείας Seatrac, στους οποίους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Με την εγκατάσταση του συστήματος SEATRAC στην παραλία του Γιαλού, κατοχυρώνουμε το δικαίωμα προσβασιμότητας, εξαλείφουμε ένα εμπόδιο και επιτρέπουμε, όπως άλλωστε έχουμε υποχρέωση, σε ΑμΕΑ και συμπολίτες μας, που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες, να απολαμβάνουν την θάλασσα.
Παρά το γεγονός πως το σύστημα αυτό, ως προς την χρήση του, αφορά αποκλειστικά και μόνο ΑμΕΑ και άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες, με λύπη διαπιστώνουμε πως ήδη, εξυπηρετεί παιχνίδια ανηλίκων, τους οποίους φυσικά συνοδεύουν οι γονείς τους. Στην παρούσα φάση, παρακαλούμε να σεβαστείτε τους κανόνες που υπαγορεύουν την χρήση του συστήματος SEATRAC και να μην επιτρέπετε στους ανήλικους, τους οποίους συνοδεύετε, να χρησιμοποιούν την ράμπα ως βατήρα.
Είναι επίσης σημαντικό να προσθέσουμε πως, καθώς πρόκειται για σύστημα ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας, κάθε βλάβη ή καταστροφή που θα υποστεί, από αλόγιστη και χωρίς εξουσιοδότηση χρήση, θα καταλογισθεί όπως προβλέπεται στους υπεύθυνους, τους οποίους και θα βαρύνουν οι δαπάνες αποκατάστασης.
Τέλος, θεωρούμε πως είναι υπόθεση όλων μας η προστασία του συστήματος SEATRAC και ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στην διασφάλισή του.

Τελευταία νέα