Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γραφείο Δήμου: +302286360400

Νέα Χρηματοδότηση Για Την Αντιμετώπιση Προβλημάτων Στην Περιοχή Ψάθη

Ο Δήμος Ιητών εξασφάλισε χρηματοδότηση 50.000 ευρώ για την επιδιόρθωση ζημιών και την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια στην περιοχή Ψάθη, μία από τις πιο όμορφες περιοχές του νησιού. Συγκεκριμένα, θα γίνουν ιδίως εργασίες τσιμεντόστρωσης και αποκατάστασης επικίνδυνων σημείων του δρόμου της περιοχής, ώστε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες να μπορούν να προσεγγίζουν την περιοχή με ασφάλεια και ευκολία.

Η χρηματοδότηση εγκρίθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, στο πλαίσιο προγράμματος επιχορήγησης ΟΤΑ Α’ και Β΄ βαθμού για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες.

Ο Δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας Γκίκας δήλωσε σχετικά:

«Αυτό που μας απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι μέρα με τη μέρα να βοηθάμε να γίνει έστω και λίγο καλύτερη, έστω και λίγο ευκολότερη, η καθημερινότητα των δημοτών μας. Και η συγκεκριμένη απόφαση για χρηματοδότηση του Δήμου, μας προσφέρει μία ακόμα ευκαιρία να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Οι εργασίες που θα γίνουν το συντομότερο δυνατό, σημαίνουν ευκολότερη πρόσβαση στην περιοχή για μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες. Δηλαδή πρώτα απ’ όλα ασφάλεια, πιο εύκολη καθημερινότητα, αλλά και ήπια τουριστική ανάπτυξη.

Όπως έχουν κάνει και σε άλλες περιπτώσεις, αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλουμε, υπήρξαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κος. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά ως Δήμαρχος Ιητών αλλά και εκ μέρους όλων των συμπολιτών μου

Τελευταία νέα