Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γραφείο Δήμου: +302286360400

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Ενημέρωση για την κακοκαιρία Ελπίδα 26/01/2022

Σας ενημερώνουμε ότι για αύριο Τετάρτη 26/01/22 η γενική αργία σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη παρατείνεται, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.


Συγκεκριμένα αναστέλλεται η λειτουργία όλων των Δημόσιων Υπηρεσιών εξαιρουμένων των υπηρεσιών των ΟΤΑ Α και Β βαθμού, των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, των δημόσιων δομών υγείας, των μέσων μαζικής μεταφοράς, και άλλων υπηρεσιών η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για την διαχείριση του φαινομένου κατά την κρίση του προϊσταμένου της οικίας οργανικής μονάδας.


Επιπρόσθετα αναστέλλεται η λειτουργία των Εκπαιδευτικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αναστέλλεται επίσης η λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων, πλην των καταστημάτων τροφίμων, φαρμακείων και άλλων δομών υγείας, πρατηρίων υγρών καυσίμων και άλλων επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά τις αργίες όπως επίσης επιχειρήσεων η λειτουργία των οποίων συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας.

Τελευταία νέα