Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γραφείο Δήμου: +302286360400

Εμβολιασμός Κατοίκων Kατά Tου COVID-19

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα εμβολιασμού των κατοίκων ηλικίας άνω των 60 ετών του Δήμου μας, σύμφωνα με το πλάνο που ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ και το οποίο υλοποιείται με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, του Δήμου Ιητών και του Κέντρου Υγείας Ίου.
Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός, που καταρτίσθηκε από το ΚΥ Ίου, προβλέπει την διάθεση ασθενοφόρου για την μεταφορά από και προς το σημείο εμβολιασμού, ατόμων τα οποία για λόγους υγείας αδυνατούν να προσέλθουν με ίδια μέσα.
Για πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα εμβολιασμού, την εγγραφή ατόμων ηλικίας άνω των 60 ετών, που επιθυμούν να εμβολιασθούν, στον νέο συμπληρωματικό κατάλογο που δημιουργήθηκε, όπως επίσης και όσων επιθυμούν μελλοντικά να μετάσχουν στο πρόγραμμα αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΠ Δήμου Ιητών (☎️: 2286360400).
Καθώς στόχος παραμένει ο εμβολιασμός του συνόλου των κατοίκων του Δήμου μας, γεγονός που θα επιτρέψει στο νησί μας να αποτελέσει δυνητικό τουριστικό προορισμό στο εγγύς μέλλον, είναι ιδιαίτερα σημαντικό όλοι να συμμετάσχουμε στο πρόγραμμα εμβολιασμού.

Ίος 09/03/2021
Ο Δήμαρχος Ιητών
Γκίκας Δ. ΓΚΙΚΑΣ

Τελευταία νέα