Home Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις Ουσιώδης η Συμμετοχή του Δήμου Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTM...

Ουσιώδης η Συμμετοχή του Δήμου Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTM 2022

0

Με πολλές εποικοδομητικές επαφές ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Ιητών στη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από 7 μέχρι 9 Νοεμβρίου 2022.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, Πλούτωνας Κοριτσιάδης, είχε τη δυνατότητα να συμμετέχει σε πλήθος προγραμματισμένων συναντήσεων με φορείς, αξιόλογους διεθνείς ταξιδιωτικούς συντάκτες, bloggers και influencers, ενώ επίσης ενημέρωσε τουριστικά πρακτορεία σχετικά με την εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος της Ίου.

Δημοσιογράφοι που κατά καιρούς συνεργάζονται με καθιερωμένα ΜΜΕ όπως ενδεικτικά είναι τα National Geographic Traveller, CNN, La Quotidienne, MSN Lifestyle, German Press Agency, εντυπωσιάστηκαν από την ενημέρωση και τα διαφορετικά πρόσωπα που διαθέτει το Κυκλαδίτικο νησί του Ομήρου! «Παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση, το κλίμα ήταν αισιόδοξο, ωστόσο δεν υπήρχαν περιθώρια επανάπαυσης στο Λονδίνο.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εντός του εκθεσιακού χώρου του ΕΟΤ, έγιναν στοχευμένες συναντήσεις για την Ίο με δημόσιους φορείς, εκπροσώπους διεθνών ΜΜΕ και επηρεαστές στα social media κυρίως από Αγγλία και Αμερική με έμφαση σε activities, honeymooners, καταδύσεις και άλλες μορφές τουρισμού», επισήμανε ο κ. Κοριτσιάδης.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version