Home Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις Εξωραϊσμός Και Καθαριότητα Κτιρίων Και Χώρων

Εξωραϊσμός Και Καθαριότητα Κτιρίων Και Χώρων

0

Η έναρξη της τουριστικής περιόδου 2021, βρίσκει το νησί μας υγειονομικά θωρακισμένο με την εφαρμογή του προγράμματος εμβολιασμού κατά του Covid-19, στο οποίο μετείχε σχεδόν το σύνολο των κατοίκων.

Για την υποδοχή των επισκεπτών στο νησί μας, θα πρέπει αντίστοιχα να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες εξωραϊσμού και καθαριότητας κτιρίων, οικιών και επιχειρήσεων, κοινόχρηστων χώρων και οικοπέδων, όχι μόνο εντός του παραδοσιακού οικισμού της Χώρας, όπως άλλωστε προβλέπεται, αλλά και εκτός αυτού.

Το προσωπικό των υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και ιδιώτες μετά την ανάθεση σύμβασης, όπως και κατά την διάρκεια του έτους 2020, προχώρησαν σε εργασίες εξωραϊσμού και καθαριότητας στην Χώρα, τον καθαρισμό των παραλιών και την εκ νέου αποψίλωση και καθαρισμό μεγάλου τμήματος του οδικού μας δικτύου.

Παρακαλούμε λοιπόν, για μία ακόμη φορά, να συνδράμετε την προσπάθεια που καταβάλλουμε και να μεριμνήσετε για τον χρωματισμό (άσπρισμα κτιρίων – ντάμες) και την καθαριότητα ακάλυπτων χώρων ιδιοκτησίας σας. Οι υπηρεσίες του Δήμου, εφόσον απαιτείται, θα συνδράμουν στο μέτρο του δυνατού.

Η ανάδειξη της πολιτιστικής αξίας, του ιστορικού ενδιαφέροντος και του φυσικού κάλλους του νησιού μας, είναι υπόθεση όλων μας,

Ίος 14/06/2021

Ο Δήμαρχος Ιητών

Γκίκας Δ. ΓΚΙΚΑΣ

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version