Home Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις Εκτέλεση της πράξης : «Προμήθεια και Εγκατάσταση Υλικών για τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις...

Εκτέλεση της πράξης : «Προμήθεια και Εγκατάσταση Υλικών για τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις νήσου Ίου»

0

Προγραμματική Σύμβαση Δήμου Ιητών με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την:

Με την υπ’ αριθμόν 161/2020 απόφασή της, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιητών, ενέκρινε την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ιητών και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την προμήθεια και εγκατάσταση υλικών στις αθλητικές εγκαταστάσεις περιοχής Κάμπου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός για την υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 180.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και η χρηματοδότηση θα γίνει από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων).

Αντικείμενο της σύμβασης θα είναι η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Θέση Κάμπος Ίου, με τις επεμβάσεις να αφορούν το γήπεδο 11Χ11, το γήπεδο 5Χ5, το γήπεδο τένις, καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο. Αναλυτικότερα πρόκειται για:

• Προμήθεια και Τοποθέτηση Συνθετικού Χλοοτάπητα

• Προμήθεια εξοπλισμού γηπέδων 

• Περίφραξη, και 

• Ηλεκτροφωτισμό.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας Γκίκας ανέφερε: «Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική επιτυχία για το νησί μας. Η υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης, είναι συνέχεια των θερινών επισκέψεων του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου Γεωργίου και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεονταρίτη Γεωργίου ( )τους οποίους και ευχαριστούμε. Η άριστη συνεργασία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ιητών συνεχίζεται.»

Ίος 07/12/2020

Ο Δήμαρχος Ιητών

Γκίκας Γκίκας

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version