Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Γραφείο Δήμου: +302286360400

14 Μαίου 2021 Ανοίγουμε Πανιά, Είμαστε Φιλόξενοι και Ασφαλείς!

14 Μαίου 2021
Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το άνοιγμα της Χώρας στον τουρισμό, ένα σημαντικό βήμα επιστροφής στην πλήρη κανονικότητα και το παράθυρο ελπίδας, που όλοι περιμένουμε, για την υποδοχή των επισκεπτών στο νησί μας.
Ο συμβολικός τίτλος για την επανεκκίνηση του τουρισμού στην Ελλάδα είναι «Ανοίγουμε Πανιά», ο δικός μας τίτλος είναι «Είμαστε φιλόξενοι και ασφαλείς».
Οι άνθρωποι του τουρισμού στο νησί μας, πιο έτοιμοι από ποτέ, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τα σεμινάρια για τα πρωτόκολλα ασφαλείας, σε καταλύματα και επιχειρήσεις.
Οι κάτοικοι του νησιού μας, έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού και έχοντας χτίσει το απαιτούμενο τείχος προστασίας από τον κορωνοϊό.
Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου μας, έχοντας ολοκληρώσει δράσεις για την προβολή του νησιού μας ως ελκυστικού και ασφαλούς προορισμού.
Οι υπηρεσίες του Δήμου μας, έχοντας αξιοποιήσει το διάστημα ισχύος των περιοριστικών μέτρων για να εξωραΐσουν χώρους και κτίρια, να αναβαθμίσουν υποδομές και να προετοιμάσουν το νησί για την τουριστική περίοδο 2021.
Συνεχίζουμε λοιπόν με αίσθημα ευθύνης, με περίσσια αποθέματα φιλόξενης διάθεσης, με όρεξη για δουλειά και είμαστε σίγουροι πως ο ούριος άνεμος θα οδηγήσει τα ανοιχτά πανιά του τουρισμού στην πανέμορφη Νιό μας.
Ο Δήμος Ιητών θα είναι παρών, παρέχοντας κάθε δυνατή συνδρομή, όπως πάντα.

Τελευταία νέα