Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Γραφείο Δήμου: +302286360400

Χρυσό Βραβείο Smart Municipality of the Year 2022 Για τον Δήμο Ιητών

Η για πρώτη φορά στην ιστορία του συμμετοχή του Δήμου Ιητών στα Best City Awards, τα βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις, συνοδεύθηκε από μία μεγάλη διάκριση, καθώς ο Δήμος Ιητών απέσπασε το Χρυσό Βραβείο Smart Municipality of the Year 2022, στην κατηγορία «Διαχείριση Υδατικών Πόρων – On Line Σύστημα Διαχείρισης Υδατικών Πόρων – On line Σύστημα Παρακολούθησης πιθανών διαρροών νερού στο δίκτυο ύδρευσης».


Τα Best City Awards, τα οποία αποτελούν θεσμό ανάδειξης δράσεων και πρακτικών που έχουν σαν στόχο την βέλτιστη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και παράλληλα διασφαλίζουν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, διοργανώνονται από την εταιρεία BOUSSIAS υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής.


Η τελετή απονομής των βραβείων Best City Awards 2022, έλαβε χώρα την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 στην Θεατρική Σκηνή του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης», με την συμμετοχή των νικητών, των μελών της Κριτικής Επιτροπής, εκπροσώπων του Δημοσίου, επιχειρήσεων και δημοσιογράφων.
Για τον Δήμο Ιητών, το Χρυσό Βραβείο της προαναφερόμενης κατηγορίας παρέλαβε ο Δήμαρχος Ιητών Γκίκας Δ. Γκίκας, ο οποίος δήλωσε τα εξής: « Ο Δήμος Ιητών, έχοντας σαν στόχο την βελτίωση του επιπέδου λειτουργίας και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους κατοίκους, επιχειρηματίες και επισκέπτες της Ίου, αλλά και την αντιμετώπιση υπαρχουσών και αναδυόμενων αναγκών, σχεδίασε και αποφάσισε την υλοποίηση μιας σειράς έργων, παρεμβάσεων και δράσεων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και το On line Σύστημα Παρακολούθησης πιθανών διαρροών νερού στο δίκτυο ύδρευσης. Η βράβευση αυτή είναι αποτέλεσμα μεθοδικής εργασίας σε αντίξοες συνθήκες, ιδιαίτερα λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοιού. Και αποτελεί ένα ακόμη κίνητρο για την υλοποίηση ακόμη περισσότερων σχεδίων και δράσεών μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της κριτικής επιτροπής για την αξιολόγηση της συμμετοχής και την βράβευση με το Χρυσό Βραβείο του Δήμου Ιητών».


Ίος 11.03.2022
Ο Δήμαρχος Ιητών
Γκίκας Δ. Γκίκας

Τελευταία νέα